IRL muudab nägu

Peale Mart Laari lahkumise teoks saamist IRL juhi kohalt, on karta tõsist suuna muutust kogu erakonna tegevuses ja olemises. Polegi oluline, mida keegi just täpselt arvas või kuda pidi hindas Mart Laari tegemisi ja saavutusi Eesti poliitikas, oli ta siiski suur tegija ja arvamusliidrite juhtgrupis.

Ilma Mart laarita on IRL justkui ilma “I” täheta. Niigi tahaplaanile surutud sisuline, rahvuslik ja ideaalidele rajanev poliitiline joon võib hoopistükkis kaduda. Ainult lühiajalisele edule suunatud tegevused pole enam see, mida isamaalised mõtlemisega inimesed erakonnalt ootavad. Jääb vaid loota, et uueks juhiks tahab kandideerida inimene, kes on selgete aadetega ja põhimõttekindel inimene, kellest ei saaks praeguse juhtgrupi marionetti.

Jääb vaid oodata ja loota parimat.

Sarnased postitused

Kommentaarid

Sellel sissekandel puuduvad kommentaarid.

Viited

Viited sellel sissekandele puuduvad.

Lisa kommentaar

Nõutud

Nõutud

Valikuline